Teatterimuseo

Turvallinen museovierailu Teatterimuseossa

21.04.2022

Teatterimuseo on avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Haluamme tehdä museokäynnistä sinulle mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen. Seuraamme koronatilannetta ja viranomaisten suosituksia ja ohjeita.

Henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä, huolehtii käsihygieniasta ja turvaväleistä. Olemme myös tehostaneet siivousta tiloissamme.

Tällä sivulla muutamia ohjeita, joita toivomme vieraittemme noudattavan. Tutkijasalin asiakkaille ohjeet löytyvät täältä. Olet lämpimästi tervetullut Teatterimuseoon!

1. Tule museoon vain terveenä!

Olet tervetullut Teatterimuseoon, jos tunnet olosi terveeksi. Jääthän kotiin pienempienkin oireiden yllättäessä. Ole tarvittaessa yhteydessä terveydenhuoltoon.

2. Pidetään etäisyyttä toisiimme

Ota tilaa itsellesi ja anna sitä myös toisille ja Teatterimuseon henkilökunnalle. Mekin pidämme etäisyyttä sinuun. Tarvittaessa rajoitamme asiakasmääriä.

3. Suosi kortti- ja lähimaksua

Museokortti: Näytä museokorttia kassalla kortinlukijalle tai lataa Museokortti-sovellus ja käytä sitä. Kaapelitehtaan museoiden kassalta löydät QR-koodin, joka luetaan sovelluksella. Onnistuneen kirjautumisen jälkeen näytä kännykän näyttöä asiakaspalvelijalle.

4. Noudata hyvää käsihygieniaa

Tule museoon puhtain käsin. Pese kädet aina tarvittaessa tai käytä käsidesiä. Käsienpesumahdollisuus on museoiden aulassa, Teatterimuseon kerroksessa hissien vieressä ja Arkadian pukuhuoneessa. Käsidesiä on tarjolla sekä aulassa että näyttelykerroksessa.

5. Yski tai aivasta kyynärtaipeeseen

6. Ryhmäkäynnit Teatterimuseoon

Työpajoissa ja opastuksissa noudatetaan turvavälien pitämisen mahdollistavia ryhmäkokoja. Työntekijämme tulevat töihin vain täysin terveinä ja edellytämme samaa ohjattujen ryhmäkäyntien osallistujilta.

Työpajojen harjoitteet valikoidaan tarkasti sellaisiksi, jotka on mahdollista toteuttaa turvaväleillä. Käsihygieniaan kiinnitetään erityishuomiota ja käsienpesupisteiden lisäksi pajojen aikana on tarjolla käsidesiä.

 

TEATTERIMUSEO SEURAA VALTIONEUVOSTON, ETELÄ-SUOMEN ALUEHALLINTOVIRASTON  JA UUDENMAAN KORONAKOORDINAATIORYHMÄN VIRALLISIA OHJEITA JA MUUTTAA TOIMINTATAPOJA TARVITTAESSA.

Haku