Teatterimuseo

Turvallinen museovierailu Teatterimuseossa

11.06.2020

Teatterimuseon näyttelyt Kaapelitehtaalla avataan yleisölle tiistaina 16. kesäkuuta klo 11.

Haluamme tehdä museokäynnistä sinulle mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen. Olemme tehneet pieniä muutoksia näyttelytiloissa, jotta kävijöittemme on helpompi säilyttää riittävä etäisyys muihin. Olemme poistaneet käytöstä jotain kokeilupisteitä, ja loppujen käyttämiseen lainaamme kävijöillemme kosketusnäyttökyniä.

Henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä, huolehtii käsihygieniasta ja turvaväleistä. Olemme myös tehostaneet siivousta tiloissamme.

Tällä sivulla muutamia ohjeita, joita toivomme vieraittemme noudattavan. Olet lämpimästi tervetullut Teatterimuseoon!

1. Tule museoon vain terveenä!

Olet tervetullut Teatterimuseoon, jos tunnet olosi terveeksi. Jääthän kotiin pienempienkin oireiden yllättäessä. Ole tarvittaessa yhteydessä terveydenhuoltoon.

2. Pidetään etäisyyttä toisiimme

Ota tilaa itsellesi ja anna sitä myös toisille ja Teatterimuseon henkilökunnalle. Mekin pidämme etäisyyttä sinuun. Jos museossa on yhtä aikaa enemmän väkeä, noudattakaa suositeltua kiertosuuntaa. Rajoitamme museon asiakasmäärää tarvittaessa.

3. Suosi kortti- ja lähimaksua

Museokortti: Näytä museokorttia kassalla kortinlukijalle tai lataa Museokortti-sovellus ja käytä sitä. Kaapelitehtaan museoiden kassalta löydät QR-koodin, joka luetaan sovelluksella. Onnistuneen kirjautumisen jälkeen näytä kännykän näyttöä asiakaspalvelijalle.

4. Säilytyslokeroiden avain kassalta

Jos tarvitset säilytyslokeroa, pyydä avain kassalta. Avaimet puhdistetaan asiakkaiden välissä.

5. Noudata hyvää käsihygieniaa

Tule museoon puhtain käsin. Pese kädet aina tarvittaessa tai käytä käsidesiä. Käsienpesumahdollisuus on museoiden aulassa vaatesäilytyksen luona ja Teatterimuseon kerroksessa hissien vieressä. Käsidesiä on tarjolla sekä aulassa että näyttelykerroksessa.

6. Yski tai aivasta kyynärtaipeeseen

7. Kokeilupisteiden käyttö kosketusnäyttökynällä

Saat näyttelyvalvojalta lainaksi kosketusnäyttökynän, jolla voit käyttää kokeilupisteiden kosketusnäyttöjä sekä valopöytien liukusäätimiä. Puhdistamme kosketusnäyttöjä säännöllisesti, mutta suosittelemme kosketusnäyttökynän käyttöä. Kynät puhdistetaan asiakkaiden välissä. Voit käyttää myös omaa kosketusnäyttökynää.

8. Arkadian pukuhuone

Arkadia-teatterin pukuhuoneessa on rajoitetusti kokeiltavia pukuja. Naamiot ja päähineet sekä muut kasvojen lähellä olevat asut on poistettu toistaiseksi käytöstä. Koskethan pukuihin vain puhtain käsin. Pukuhuoneessa on vesipiste käsien pesua varten. Valitse pukuhuoneesta puku kokeiltavaksi ja tuo se käytön jälkeen Arkadian katsomon puolella olevaan karanteenirekkiin. Puvut odottelevat kolme vuorokautta ennen pääsyä takaisin uusien asiakkaiden käyttöön. Vältä vaatteiden turhaa koskettelua.

 

TEATTERIMUSEO SEURAA VALTIONEUVOSTON VIRALLISIA OHJEITA JA MUUTTAA TOIMINTATAPOJA TARVITTAESSA.

Haku