Teatterimuseo

Työpajatarjotin

Teatterimuseon ja Hotelli- ja ravintolamuseon yhteinen Työpajatarjotin tuo museoiden sisällöistä koostettuja työpajoja suoraan kouluihin ja päiväkoteihin, toteutettavaksi omassa luokkahuoneessa. Tarjolla on iloa, elämyksiä ja uusia oppimiskokemuksia toiminnallisissa ja draamakasvatuksen keinoja käyttävissä työpajoissa. Lisäksi tehdään museoita tutuiksi lapsille ja nuorille.

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän rahoituksen avulla pystymme tarjoamaan työpajasisältöjä päiväkodeille ja kouluille täysin maksutta myös keväällä 2022!

Molemmilla museoilla on jaettavana 60 työpajaa Helsingin kouluihin ja päiväkoteihin. Varausjärjestelmänä käytämme Vello-palvelua, josta koulut ja päiväkodit pystyvät itse varaamaan työpajoja haluamilleen päiville ja haluamallaan teemalla.

Kahden museon sisällöistä on kehitetty monipuolinen kattaus, joka tarjoaa valittavaksi erilaisia vaihtoehtoja eri ikäisille lapsille ja nuorille. Täältä löytyvät päiväkoti-ikäisille tarkoitetut työpajat. Koululaisten työpajat on jaettu alakoulujen työpajatarjottimeen ja yläkoulujen työpajatarjottimeen.

Lisäksi on tulossa mahdollisuus varata maksuton tutustumiskäynti luokalle uudistuneisiin museotiloihin Helsingin Kaapelitehtaalle. Tutustumiskäyntejä on rajoitettu määrä ja ne varataan suoraan tuotantokoordinaattorilta. Niistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Työpajatarjottimen sisällöt ovat varattavissa ajalle 1.2.–31.5.2022. Kevään työpaja-aikoja avataan Velloon 24.1. ja varattavia aikoja lisätään varausjärjestelmään joka kuun ensimmäisenä maanantaina.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mari Ala-Nikkola, tuotantokoordinaattori
mari.ala-nikkola@teatterimuseo.fi

Haku