Teatterimuseo

Työpajatarjotin

Teatterimuseon ja Hotelli- ja ravintolamuseon yhteinen Työpajatarjotin tuo museoiden sisällöistä koostettuja työpajoja suoraan kouluihin ja päiväkoteihin, toteutettavaksi omassa luokkahuoneessa. Tarjolla on iloa, elämyksiä ja uusia oppimiskokemuksia toiminnallisissa ja draamakasvatuksen keinoja käyttävissä työpajoissa. Lisäksi tehdään museoita tutuiksi alueen lapsille ja nuorille.

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän rahoituksen avulla pystymme tarjoamaan syksyllä 2021 työpajasisältöjä päiväkodeille ja kouluille täysin maksutta! Molemmilla museoilla on jaettavana 70 työpajaa. Varausjärjestelmänä käytämme Vello-palvelua, josta koulut ja päiväkodit pystyvät itse varaamaan työpajoja haluamilleen päiville ja haluamallaan teemalla.

Kahden museon sisällöistä on kehitetty monipuolinen kattaus, joka tarjoaa valittavaksi erilaisia vaihtoehtoja eri ikäisille lapsille ja nuorille. Täältä löytyvät päiväkoti-ikäisille tarkoitetut työpajat. Koululaisten työpajat on jaettu alakoulujen työpajatarjottimeen ja yläkoulujen työpajatarjottimeen.

Työpajatarjottimen sisällöt ovat saatavilla ajalle 11.10.–17.12.2021. Loppuvuoden pajat ovat varattavissa 4.10. alkaen.

Haku