Teatterimuseo

Valmistaudumme avaamaan museon

07.05.2020

Koronarajoituksia on päätetty alkaa purkaa ja museot valmistautuvat avaamaan ovensa pitkän tauon jälkeen. Teatterimuseo valmistautuu Kaapelitehtaan näyttelytilojen ja Vallilan tutkijasalin avaamiseen.

Tietopalvelu ja tutkijasali avautuu 1.6.2020. Kuten aiemminkin, tietopalvelu palvelee vain ennakkovarauksesta, eli käynneistä on sovittava etukäteen. Rajoitamme yhtäaikaisten tutkijoiden määrää tutkijasalissa ja tehostamme käsihygieniaa ja siivousta. Kesätauolle tietopalvelu jää juhannukselta, eli avoinna ollaan 1.–18.6. ja sitten taas elokuussa. Yhteydenotot tietopalvelu@teatterimuseo.fi.

Kaapelitehtaan näyttelyt avataan yleisölle tiistaina 16.6. Odotamme viranomaisilta toukokuun aikana tarkempia ohjeita ja valmistelemme näyttelyt niiden mukaisesti. Teemme tarvittavia järjestelyjä, muutoksia ja ohjauksia, jotta asiakkaittemme on mahdollista säilyttää suositeltu etäisyys muihin näyttelyihin tutustuessaan.

Ohjattuja työpajoja tai opastuksia ei järjestetä kesä–heinäkuun aikana. Ryhmäkäyntitoiminta käynnistyy elokuussa. Ennakkovarauksia ja tiedusteluja elokuulle ja syyskaudelle otetaan vastaan sähköisien kanavien kautta, lomakkeella tai sähköpostitse. Varauspalvelupuhelin on suljettu heinäkuun loppuun asti.

Olemme iloisia voidessamme jälleen toivottaa asiakkaamme tervetulleiksi. Maltetaan vielä muutama viikko, niin avaaminen sujuu hallitusti ja turvallisesti!

Haku