Teatterimuseo

Varaa työpaja

Tällä lomakkeella voit jättää työpajavarauspyynnön. Pyrimme järjestämään työpajan ensisijaisena toivomananne päivänä, mutta täyttäkää myös vaihtoehtoiset ajat -kenttä. Lomake laskee käynnin hinnan ilman mahdollisia räätälöintilisiä, laskutuslisää tai lisämaksua ryhmäkoon ylittävistä henkilöistä. Saat kopion lomakkeesta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Käynti ja hinta vahvistetaan sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian.

Työpaja

Valitse haluamasi paja. Hinta määräytyy valitsemasi pajan, keston, ajankohdan sekä ryhmän tyypin mukaan.

Työpajoja ja opastuksia on saatavilla ti−pe klo 9.15−18, ke klo 20 asti. La ja su klo 11.15−18. Maanantaisin museo on suljettu.Hinta: ---

Ryhmä

Ryhmän tiedot

Jos ryhmäkoko ylittyy työpajan tai opastuksen suositellusta maksimimäärästä, voidaan ryhmäkoko ylittää harkinnan mukaan. Hinta ylimeneviltä 4 € / hlö.Varaajan tiedot

Lisätiedot


Maksaa voitte tullessanne käteisellä tai kortilla ja laskulla (7 € laskutuslisä). Laskutustiedot, mikäli haluatte maksaa laskulla.

Mikäli tarvitsette laskuun liitteitä (esim. kaupungin tilauslomake), voit lähettää sen osoitteeseen hallintoassistentti@teatterimuseo.fi tai antaa tullessanne reseptionistille.


Haluatko useamman työpajan samaan aikaan tai onko sinulla sisältöön tai käytäntöihin liittyviä kysymyksiä? Kerro meille lisää toiveistanne ja odotuksistanne, niin voimme tehdä käynnistänne mahdollisimman onnistuneen.


Haluatko, että räätälöimme pajaa? Kerro toiveesi.

Esikatselu

Tarkistathan vielä jättämäsi tiedot. Saat lomakkeesta kopion ilmoittamaasi sähköpostiin.

Työpaja
Kesto h
Ryhmän tyyppi
Opastuksen kieli
Ensisijainen päivä ja aika
Vaihtoehtoiset päivät ja ajat
Osallistujamäärä
Lisätietoja osallistujista
Yhteyshenkilön nimi
Oppilaitoksen/yrityksen/ryhmän nimi
Puhelin
Sähköposti
Maksaminen
Lisätietoja
Räätälöinti
Hinta ilman räätälöinti- ja laskutuslisää

Haku