Teatterimuseo

Verkkokauppa

Tervetuloa Teatterimuseon verkkokauppaan! Kaupassa myydään teatterikirjoja, postikortteja, Teatterimuseon T-paitoja ja muita tuotteita. Tilaukset toimitetaan postitse, hintaan lisätään toimituskulut lähetyksen koon ja painon mukaan. Museokauppa palvelee myös näyttelyaulassa Kaapelitehtaan G-portaassa näyttelyiden aukioloaikoina. Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Teatterimuseon verkkokauppa toimittaa toistaiseksi tuotteita vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Mikäli haluat tilata ulkomaille, ota yhteyttä sähköpostitse. Otathan yhteyttä myös, jos kauppa ei toimi tai kohtaat ongelmia tilauksessa. (Lähetä viesti osoitteeseen teatterimuseo @ teatterimuseo.fi)

Museokaupan tuotteet postitetaan viiden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Koronapandemian aikaan toimitusaika saattaa olla pidempi. Tilaajille ilmoitetaan, mikäli toimitus viivästyy.

 

Postikortti Lyömäsoitinetydi, punainen

Postikortti Lyömäsoitinetydi, punainen1.00 €

Postikortti, koko 14 x 14 cm.

Kuva-aihe: Maggie Gripenbergin ryhmä, Lyömäsoitinetydi, kansainvälisen koreografiakilpailun 1. palkinto Brysselissä 13.5.1939. Kuva: Teatterimuseon arkisto.

Paino: 0.01 kg

Saatavana: 99 kpl

Toimitustavat: Nouto, Posti

1.00 €

Takaisin

Haku