Teatterimuseo

Verkkokauppa

Tervetuloa Teatterimuseon verkkokauppaan! Kaupassa myydään teatterikirjoja, postikortteja, Teatterimuseon T-paitoja ja muita tuotteita. Tilaukset toimitetaan postitse, hintaan lisätään toimituskulut lähetyksen koon ja painon mukaan. Museokauppa palvelee myös näyttelyaulassa Kaapelitehtaan G-portaassa näyttelyiden aukioloaikoina. Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

HUOM! KORONA-EPIDEMIAN AIKAAN TOIMITAMME TUOTTEITA VAIN POSTITSE. NOUTOPISTE EI OLE AVOINNA.

Teatterimuseon verkkokauppa toimittaa toistaiseksi tuotteita vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Mikäli haluat tilata ulkomaille, ota yhteyttä sähköpostitse. Otathan yhteyttä myös, jos kauppa ei toimi tai kohtaat ongelmia tilauksessa. (Lähetä viesti osoitteeseen teatterimuseo @ teatterimuseo.fi)

HUOM! Verkkokaupan toimituksissa saattaa olla juuri nyt viiveitä johtuen museon toimintojen sulkemisesta korona-epidemian takia. Mikäli tilauksen toimitus viivästyy, otamme yhteyttä.

 

Postikortti Rakkaus

Postikortti Rakkaus1.00 €

Postikortti, koko 14,8 x 10,5 cm.

Kuva-aihe: Yhdistelmä kahdesta valokuvasta. Liliom Helsingin Kansanteatteri 1936 ja Kolme köyhää tyttölasta, Kotkan Näyttämö 1929. Kuvat: Teatterimuseon arkisto. Kuvia käsitelty.

Paino: 0.01 kg

Saatavana: 97 kpl

Toimitustavat: Nouto, Posti

1.00 €

Takaisin

Haku