Teatterimuseo

Verkkokauppa

Tervetuloa Teatterimuseon verkkokauppaan! Kaupassa myydään teatterikirjoja, postikortteja, Teatterimuseon T-paitoja ja muita tuotteita. Tilaukset toimitetaan postitse, hintaan lisätään toimituskulut lähetyksen koon ja painon mukaan. Museokauppa palvelee myös näyttelyaulassa Kaapelitehtaan G-portaassa näyttelyiden aukioloaikoina. Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Teatterimuseon verkkokauppa toimittaa toistaiseksi tuotteita vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Mikäli haluat tilata ulkomaille, ota yhteyttä sähköpostitse. Otathan yhteyttä myös, jos kauppa ei toimi tai kohtaat ongelmia tilauksessa. (Lähetä viesti osoitteeseen teatterimuseo @ teatterimuseo.fi)

 

Pääsylippu: Taiteilijatapaamisessa 14.12. veljekset ja Venla

Pääsylippu: Taiteilijatapaamisessa 14.12. veljekset ja Venla10.00 €

Taiteilijatapaamisessa veljekset ja Venla
Maija-Liisa Peuhu, Heikki Kinnunen, Juha Muje, Esko Salminen, Arno Virtanen
haastattelijana Kirsikka Moring
Teatterimuseossa lauantaina 14.12. klo 13–14.30

Osta ennakkolippu taiteilijatapaamiseen valitsemalla tämä tuote ostoskoriin. (Tässä vaiheessa tuotteessa näkyy vielä toimituskulut, mutta ne poistuvat myöhemmin.)
Jatka painamalla "Tilaa tuotteet". Täytä pakolliset kentät, valitse toimitustavaksi "Nouto", hyväksy kaupan toimitusehdot ja paina "Lähetä tilaus". Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Säilytä saamasi vahvistussähköposti. Se toimii pääsylippunasi tapahtumaan. Lippua ei tarvitse noutaa etukäteen. Paikat ovat numeroimattomia. Lippuja ei lunasteta takaisin.

Lisätiedot tapahtumasta

 

Saatavana: 17 kpl

Toimitustavat: Nouto

10.00 €

Takaisin

Haku