Teatterimuseo

Verkkokauppa

Tervetuloa Teatterimuseon verkkokauppaan! Kaupassa myydään teatterikirjoja, postikortteja, Teatterimuseon T-paitoja ja muita tuotteita. Tilaukset toimitetaan postitse, hintaan lisätään toimituskulut lähetyksen koon ja painon mukaan. Museokauppa palvelee myös näyttelyaulassa Kaapelitehtaan G-portaassa näyttelyiden aukioloaikoina. Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Teatterimuseon verkkokauppa toimittaa toistaiseksi tuotteita vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Mikäli haluat tilata ulkomaille, ota yhteyttä sähköpostitse. Otathan yhteyttä myös, jos kauppa ei toimi tai kohtaat ongelmia tilauksessa. (Lähetä viesti osoitteeseen teatterimuseo @ teatterimuseo.fi)

 

Paikkavaraus, 28.10. taiteilijatapaaminen Yrjö Juhani Renvall

Paikkavaraus, 28.10. taiteilijatapaaminen Yrjö Juhani Renvall0.00 €

Tästä voit varata paikan Yrjö Juhani Renvallin taiteilijatapaamiseen keskiviikkona 28.10.2020  klo 18.30–20. Paikan päälle otetaan 20 henkilöä varausjärjestyksessä. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Voit varata itsellesi paikan taiteilijatapaamiseen valitsemalla tämän tuotteen ostoskoriin. Jatka painamalla "Tilaa tuotteet". Täytä pakolliset kentät, valitse toimitustavaksi "Nouto", hyväksy kaupan toimitusehdot ja paina "Lähetä tilaus". Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Saavuthan paikalle viimeistään puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua! Paikat ovat numeroimattomia.

Saatavana: 16 kpl

Toimitustavat: Nouto

0.00 €

Takaisin

Haku