Teatterimuseo

Verkkokauppa

Tervetuloa Teatterimuseon verkkokauppaan! Kaupassa myydään teatterikirjoja, postikortteja, Teatterimuseon T-paitoja ja muita tuotteita. Tilaukset toimitetaan postitse, hintaan lisätään toimituskulut lähetyksen koon ja painon mukaan.
Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Teatterimuseon verkkokauppa toimittaa toistaiseksi tuotteita vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Mikäli haluat tilata ulkomaille, ota yhteyttä sähköpostitse. Otathan yhteyttä myös, jos kauppa ei toimi tai kohtaat ongelmia tilauksessa. (Lähetä viesti osoitteeseen teatterimuseo @ teatterimuseo.fi)

Museokaupan tuotteet postitetaan 2–5 arkipäivän kuluessa tilaamisesta. Halutessasi voit valita toimitustavaksi myös noudon. Tilaukset noudetaan museosta Kaapelitehtaalta.

Museokorttilippu, Reijo Kela 11.12.

Museokorttilippu, Reijo Kela 11.12.

MUSEOKORTTI-LIPPU

Taiteilijatapaamisessa Reijo Kela
Teatterimuseossa lauantaina 11.12. klo 13–14.30

Jos sinulla on Museokortti, voit varata itsellesi paikan taiteilijatapaamiseen valitsemalla tämän tuotteen ostoskoriin. HUOM! Tässä vaiheessa tuotteessa näkyy vielä toimituskulut, mutta ne poistuvat myöhemmin.

Jatka painamalla "Tilaa tuotteet". Täytä pakolliset kentät, valitse toimitustavaksi "Nouto", hyväksy kaupan toimitusehdot ja paina "Lähetä tilaus". Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Lippu täytyy lunastaa paikan päällä tapahtumapäivänä. Saavuthan paikalle viimeistään puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua! Museokortti on näytettävä lippua lunastaessasi. Paikat ovat numeroimattomia.

Lisätiedot tapahtumasta

Saatavana: 15 kpl

Toimitustavat: Nouto

Takaisin

Haku