Teatterimuseo

Viikonlopun improkurssi lapsille

04.10.2021

Heitä aivot narikkaan ja kiidä viikonlopuksi Teatterimuseon improkurssille!

Marraskuun valoisimmalla lyhytkurssilla 27.–28.11. pidetään hauskaa ja moka on lahja! Kaksipäiväisellä improkurssilla opitaan hyväksymään ja kuuntelemaan sekä rohkaistaan jokaisen omaa ilmaisua.

Lauantaina tutustutaan yhdessä improvisaatioteatterin maailmaan, kehitetään vuorovaikutustaitoja ja annetaan mielikuvituksen lentää vapaasti.

Sunnuntaina hyödynnetään lauantaina opittuja taitoja ja valmistellaan pienet esitykset, jotka esitetään ryhmän kesken.

Kurssin aikana pidetään lyhyt evästauko. Ota siis mukaan vesipullo ja sopiva välipala, esimerkiksi helposti pussiin pakattu lajitelma: mehu, hedelmä, keksi tai pieni suolainen leivonnainen (ei lämmitettävää tai jääkaappia vaativaa).

Viikonlopun improkurssi järjestetään lauantaina 27. ja sunnuntaina 28.11.2021 klo 12–15. Kurssi on suunnattu 9–13-vuotiaille. Kurssin ohjaa teatterikerhoista tuttu Siiri Ervasti. Kurssin hinta on 50 €.

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja toteutuu 10 osallistujalla. Enintään kurssille mahtuu 15 osallistujaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.11.2021.

Voit varata paikkasi kurssille verkkokaupassamme. Jos haluat jatkaa teatteriharrastusta ensi keväänä, voit jo nyt ilmoittautua kevään teatterikerhoon (HUOM: Kerhon ikäraja 8–12). Jos ostat paikan saman tien molempiin, saat kerhosta 20 euron alennuksen. Improkurssin ja kevään kerhon yhteishinta 170 €. (Pelkkä kerho 140 €)

Linkit verkkokauppaan:

Viikonlopun improkurssi 50€

Viikonlopun improkurssi ja kevätkauden Teatterikerho 170 €

 

Haku