Teatermuseet

Fest i museet

Letar du efter en festplats?

− Hos oss är kunden stjärna!

Får det vara festprogram?


Museets utrymmen passar utmärkt också som scen för att nytt slags fester. I Kabelsfabrikens oslipade omgivning, med goda trafikförbindelser, finns en spännande teaterdoftande värld.

Olika slag av fester och kvällssammankomster kan anordnas i Arkadiateatern med 10–80 platser, i Backstage-utställningen, i den 140 m2 stora salen för temporära utställningar eller i hela museet. Arkadiateatern kan förstoras genom att man flyttar en vägg så att den t.ex. blir en trevlig restaurang för fester med upp till 80 personer, eller en sal att dansa i. Festerna kan också gå från sal till sal!

I våra utrymmen finns bl.a. ljudanläggningar och flera stora filmdukar för projektioner. Vi planerar er fest tillsammans med er, och utformar den så att den passar just er. Avslappnad stämning, god mat, teater, skådespeleri, musikband, guidningar – helt hur ni vill.

Fråga om färdiga programhelheter!

Festerna kan börja efter att museet har stängt kl 18. För oss är det en hederssak att er fest ska förlöpa på bästa möjliga sätt. Därför avtalar vi om allt direkt med er, vi hyr inte ut våra utrymmen via evenemangsarrangörer.

Kapacitet: Stående max 130 gäster, sittande max 80 gäster. Utrymmets storlek 40–600 m2.

Meddela dina festönskemål och be om ett erbjudande!

Närmare info och begäran om erbjudanden:
Be att vi tar kontakt på blanketten
Meri Eerola
fornamn.efternamn@teatterimuseo.fi eller juhlapalvelu @ teatterimuseo.fi
040 1922 303

Samarbetscatering:

Helmi_logoNews_logo

Haku