Teatermuseet

Sagostigen Drakens svans till kampanjpris under slutet av året!

26.11.2018

En enormt snäll och stor drake Katla bor i Teatermuseet. Den är så stor att den inte alltid vet var den har sin svansspets. Kanske det inte skulle göra så mycket, men Katla kan inte ta sin dagliga tupplur innan svansstumpen hittats. En svans som får härja fritt kan ju  av misstag söndra någonting! Sagostigen Drakens svans sänder barnen ut på en detektivutflykt i Teatermuseet för att leta efter Katlas försvunna svansstump.

I workshopen går man runt i museets utställningar, övar olika sätt att röra sig som detektiver och maskerar sig lätt med teaterdräkter. Under den spännande färden möter man dem som bor i museet och frågar om någon kanske vet var man kunde hitta svansstumpen. Samtidigt bekantar man sig med teaterns olika delområden och utställningarnas experimentpunkter. Utflykten avslutas på Teatervinden, där man kan hitta skatter av olika slag. Men kommer svansstumpen att hittas? Och om den hittas, är då Katla äntligen redo att ta sin lilla tupplur?

Drakens svans passar för 4–6-åringar. I synnerhet passar den bra för förskolegrupper och förberedelser inför grundundervisningen. Gruppstorleken är högst 15 personer.

I november och december får man nu sagostigarna Drakens svans som anordnas vardagmorgnar med 10% rabatt, verkstadens pris blir alltså 72 € (normalpris 80 €). Rabattpriset gäller för verkstäder kl 9.15–12.

Verkstäderna beställs med en blankett (https://www.teatterimuseo.fi/sv/Boka-en-verkstad). Blanketten visar normalpriset, rabatten beaktas vid bokningsbekräftelsen. Du kan också ta kontakt via e-post (varaukset@teatterimuseo.fi) eller per tfn (040 1922 320, ti och fre kl 10–12, ons kl 14–16).