Teatermuseet

Sommaren 2020

18.06.2020

I år är Teatermuseet öppet hela sommaren, förutom midsommarveckoslutet. Utställningarna är öppna tisdagar och torsdag till söndag kl 11−18, onsdagar kl 11−20. Den sista onsdagen varje månad är det fritt inträde till museet kl 17−20. Vi följer fortlöpande med myndigheternas anvisningar.

Vi gör vårt bästa för att erbjuda dig ett så tryggt och angenämt museibesök som möjligt. Här kan du läsa mera om ett trygg besök i museet.

Gruppbesök är inte tillgängliga i juni och juli. Bokningar för augusti och höst kan göras via e-post eller formulär. Information om gruppbesök och kontaktinformation för bokningstjänsten finns här.

Festservicen har semester 13.7−17.8. Under den tiden kan man inte boka fester, förfrågningar per e-post eller formulär behandlas och besvaras först fr.o.m. 18.8 i den ordning de inkommit.

Informations- och bildtjänsten har semester från midsommar till början av augusti. Efter sommarpausen betjänas forskare och andra intresserade fr.o.m. 3.8.

Om man vill få tag i personalen lönar det sig att ringa de personliga direktnumren. Utställningsinfo har öppet hela sommaren på numret 040 1922 300.

Ha en solig sommar och välkommen till museet!

Haku