Teatermuseet

Teatermuseet får nya webbsidor!

02.10.2017

Teatermuseets webbsidor förnyades 2.10. För dem som vant sig vid de gamla sidorna är förändringen säkert stor, då förutom utseendet även sidornas uppbyggnad och menyer har förnyats.

För utställningsbesökarna viktiga uppgifter hittar man i punkten För besökaren på menyn. Där finns såväl biljettpriser, öppettider som ankomstanvisningar. Utställningarna presenteras naturligtvis på utställningssidorna, verkstäder och guidningar på sidan Gruppbesök och de som anordnar fester och sammankomster hittar vad de söker på sidan Fester.

På sidan Samlingar hittar intresserade uppgifter om Teatermuseets samlingar av föremål, arkiv och fotografier. Samlingarna kan man undersöka via vår informationstjänst.

På sidan Aktuellt finns, som rubriken säger, det färskaste på museet: nyheter och evenemang. I och med de nya sidorna börjar vi också skriva en bloggtext, på bloggen får man i fortsättningen läsa om vad som sker bakom kulisserna. I huvudsak uppdateras bloggen på finska, men vi lägger allt emellanåt in post också på svenska och engelska.

Vi hör gärna åsikter om våra nya sidor. Vad fungerar, vad fungerar inte? Du kan ge respons direkt till informatören eller med blanketten Ta kontakt. Vi ska tillsammans göra sidorna så bra och fungerande som möjligt!

Haku