Teatterimuseo

Ohjeita ryhmille

Ennen käyntiä

Työpajat varataan lomakkeella tai sähköpostitse varaukset @ teatterimuseo.fi.
HUOM tarkista poikkeukset varauspalvelun aukioloon täältä.

Työpajamaksu maksetaan aulan lipunmyyntipisteeseen. Edullisinta on maksaa käteisellä tai kortilla, laskulla maksettaessa hintaan lisätään laskutuslisä 7 €. Laskutustiedot voi lähettää osoitteeseen: varaukset @ teatterimuseo.fi.  Mikäli tarvitsette laskuun liitteitä esim. kaupungin tilauslomake voit joko lähettää sen edellä mainittuun osoitteeseen tai antaa tullessasi reseptionistille.

Työpajahinnat löytyvät työpajakohtaisista esittelyistä. Teatterimuseo ei ole arvonlisäverovelvollinen.

Varaukset ja peruutukset on tehtävä viimeistään viikkoa ennen käyntiä. Myöhemmin tulleista peruutuksista veloitamme 50% varatun työpajan hinnasta. Peruuttamattomista varauksista perimme täyden hinnan. Näissä tapauksissa lähetämme sähköpostilaskun varattaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Saapuessanne

Teatterimuseoon pääsee Kaapelitehtaan päädyssä sijaitsevasta G-portaasta. Portaan edessä on luiska, joka johdattaa Kaapelimuseoiden yhteiseen aulaan. (Tarkempia saapumisohjeita löytyy täältä. Tietoa esteettömyydestä löytyy täältä.)

Aulasta löytyvät wc:t, naulakot, avaimellisia säilytyslokeroita sekä pieni parvi, jossa voi syödä kevyet eväät työpajaa ennen tai työpajan jälkeen. Parvi on siivottava käytön jälkeen.

Aikataulussa pysyminen: saavuttehan ryhmän kanssa riittävän ajoissa paikalle. On tärkeää, että työpaja pääsee alkamaan ajallaan. Valitettavasti emme voi venyttää pajan päättymisaikaa sovitusta. Ennen työpajaa olisi hyvä varata hetki myös vessassa käyntiin, hengähtämiseen ja keskittymiseen. Työpajaohjaaja noutaa ryhmän aulasta, josta noustaan hissillä Teatterimuseoon toiseen kerrokseen.

Draamasopimus

On tärkeää että kaikilla on turvallinen ja myönteinen olo kun toimimme ryhmässä ja teemme jännittäviä loikkia yhdessä muiden kanssa teatterin maailmassa. Työpajakäynnin aluksi käydään läpi yhteiset pelisäännöt ja tehdään draamasopimus.

Käynnin jälkeen

Työpajan tai opastuksen jälkeen opas saattaa ryhmän takaisin hissille. Kuulemme mielellämme, miten työpajakäyntinne sujui. Palautetta voi jättää aulassa olevalla lomakkeella tai verkkosivulomakkeen kautta.


Tervetuloa!

 

 

Haku