Teatterimuseo

Kaapelimuseoiden perhepäivä: Piknik!

16.03.2023

Kaapelimuseoiden Perhepäivässä on tarjolla hauska ja runsas kevätkattaus täynnä koko perheelle sopivaa tekemistä, tutkimista ja koettavaa! Perhepäivä kutsuu lapsia ja aikuisia lankalauantaina 8.4. klo 11–15. Ohjelma järjestetään pääosin nonstoppina ja voit tulla silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Suomen valokuvataiteen museossa voit tutustua sirkkaan ja kameleonttiin Maija Tammen Empatiakone-näyttelyssä, kurkistaa pimiöön ja camera obscuraan Etsin-näyttelyssä tai fiilistellä Kaverikuva-studiossa.   

Teatterimuseossa saat kokeilla ohjatusti tarpeistonvalmistajan työtehtäviä ja testata tietojasi Tarpeisto pääroolissa -näyttelyyn liittyvissä toimintapisteissä. Teatterikissa järjestää discon tanssihepulin iskiessä ja Arkadia teatterin näyttämö ja teatteripuvut odottavat esiintyjiä.  

Hotelli- ja ravintolamuseossa kotkottavaa tunnelmaa ja hauskoja oivalluksia Helmi-kanan kierroksilla ja tehtävärasteilla. Lisäksi pääsiäishenkistä kierrätysaskartelua. (HUOM: Helmi-kanan 20 minuuttia kestävät kierrokset alkavat klo 13 ja 14!)

Nuuskittavana myös Kaapelimuseoiden yhteinen Kuvasuunnistus.

Tämän puuhakattauksen äärellä et jää nälkäiseksi! Lämpimästi tervetuloa!


KAAPELIMUSEOIDEN PERHEPÄIVÄ: PIKNIK!
lauantaina 8.4. klo 11
15

Perhepäivä on alle 18-vuotiaille maksuton ja aikuisetkin pääsevät 15 euron hintaan. Myös Museokortti käy!

 

Haku