Teatterimuseo

Työpajat ja opastukset

Teatterimuseo tarjoaa lukuisia erilaisia esittävien taiteiden eri puoliin johdattavia työpajoja. Pajoissa ja kiertokäynneillä painotetaan kävijöiden omaa tekemistä, koska kokemuksen kautta syntyneet oivallukset jäävät parhaiten mieleen. Haluamme antaa kävijöille avaimia esittävien taiteiden ja teatterin ilmaisutapojen ymmärtämiseen.

Teatterimuseo on suljettu remontin takia lokakuun 2021 loppuun saakka. Työpajoja aletaan järjestää marraskuusta alkaen. Tiedustelut sähköpostitse varaukset@teatterimuseo.fi

Jotta ryhmän olisi helpompi löytää kiinnostava ja sopiva paja, olemme ryhmitelleet tarjolla olevat työpajat otsikoiden Esittäminen, Visuaalinen suunnittelu ja Opastukset alle. (HUOM: remontin jälkeen uusia näyttelyitä avataan asteittain ja kaikki pajat eivät ole heti varattavissa.) Vaihtuvien näyttelyiden työpajat löytyvät Kauden erikoisista. Ja viimeistään räätälöimällä löytyy varmasti joka ryhmälle sopiva paja.

Työpajoja ja opastuksia järjestetään kaiken ikäisille. Työpajat ja opastukset voidaan aloittaa ti–pe klo 9.15 alkaen, la–su klo 11.15. Pajatiedoissa on suositusikä, mutta lähes kaikkia pajoja voi soveltaa eri ikäryhmille. Ota rohkeasti yhteyttä!

Useimpien työpajojemme keston voi valita itse, hinta määräytyy keston mukaan. Ryhmien suositeltu maksimikoko on pajakohtaisesti 15 tai 20 osallistujaa. Työpajojen osallistujamäärään liittyvät rajoitukset palvelevat erityisesti työpajan osallistujia. Kun henkilömäärä on rajattu, pystyy ohjaaja huomioimaan osallistujia yksilöinä. Lisäksi kaikille on varmasti tilaa sekä vapautta tehdä ja kokeilla.

Jos ryhmä on suositeltua suurempi, mainitse asiasta varauslomakkeessa tai yhteydenotossasi, niin räätälöimme käynnin teille.

Työpajoissa näette ja koette suuren osan näyttelyistä ja kokeilupisteistä (sisältö riippuu valitusta pajasta), mutta mikäli haluatte tutustua näyttelyyn vielä omatoimisesti pajan jälkeen, voitte palata ostettuanne pääsyliput.

Hinnat

Kesto Aikuiset Lapset, oppilaitokset, erityisryhmät
1 h 150 € 80 €
1,5 h 170 € 100 €
2 h 190 € 120 €

Viikonloppuisin kaksinkertaiset hinnat. Teatterimuseo ei ole arvonlisäverovelvollinen.

Ohjattujen ryhmäkäyntien varaukset ja tiedustelut

sähköpostitse varaukset@teatterimuseo.fi tai lomakkeella:

Varaa työpaja


Varaukset ja peruutukset on tehtävä viimeistään viikkoa ennen käyntiä. Myöhemmin tulleista peruutuksista veloitamme 50% työpajan hinnasta. Peruuttamattomista varauksista perimme täyden hinnan. Näissä tapauksissa lähetämme sähköpostilaskun varattaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskuihin lisätään laskutuslisä 7 €.

 

Haku