Teatterimuseo

Työpajat ja opastukset

Teatterimuseo tarjoaa lukuisia erilaisia esittävien taiteiden eri puoliin johdattavia työpajoja. Pajoissa ja kiertokäynneillä painotetaan kävijöiden omaa tekemistä, koska kokemuksen kautta syntyneet oivallukset jäävät parhaiten mieleen. Haluamme antaa kävijöille avaimia esittävien taiteiden ja teatterin ilmaisutapojen ymmärtämiseen.

Jotta ryhmän olisi helpompi löytää kiinnostava ja sopiva paja, olemme ryhmitelleet ohjelmistossa pysyvästi olevat työpajat otsikoiden Esittäminen, Visuaalinen suunnittelu ja Opastukset alle. Vaihtuvien näyttelyiden työpajat löytyvät Kauden erikoisista. Ja viimeistään räätälöimällä löytyy varmasti joka ryhmälle sopiva paja.

Työpajoja ja opastuksia järjestetään kaiken ikäisille. Pajatiedoissa on suositusikä, mutta lähes kaikkia pajoja voi soveltaa eri ikäryhmille. Ota rohkeasti yhteyttä!

Useimpien työpajojemme keston voi valita itse, hinta määräytyy keston mukaan. Ryhmien suositeltu maksimikoko on pajakohtaisesti 15 tai 20 osallistujaa. Jos ryhmä on hiukan suurempi, voidaan ryhmäkoko ylittää hintaan 4 €/hlö.

Työpajoissa näette ja koette suuren osan näyttelyistä ja kokeilupisteistä (sisältö riippuu valitusta pajasta), mutta mikäli haluatte tutustua näyttelyyn vielä omatoimisesti pajan jälkeen, voitte palata ostettuanne pääsyliput.

Hinnat

Kesto Aikuiset Lapset, oppilaitokset, erityisryhmät
1 h 150 € 80 €
1,5 h 170 € 100 €
2 h 190 € 120 €

Viikonloppuisin kaksinkertaiset hinnat.

Varaa työpaja

Ohjattujen ryhmäkäyntien varaukset

numerosta 040 1922 320 (ti ja pe klo 10–12, ke klo 14–16) tai sähköpostitse varaukset@teatterimuseo.fi.

Varaukset ja peruutukset on tehtävä viimeistään viikkoa ennen käyntiä. Myöhemmin tulleista peruutuksista veloitamme 50% työpajan hinnasta. Peruuttamattomista varauksista perimme täyden hinnan. Näissä tapauksissa lähetämme sähköpostilaskun varattaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskuihin lisätään laskutuslisä 7 €.

 

Haku